Scubapro Aladin Square

Malliesimerkki Scubapron ja Uwatecin tuotekehityksen hedelmistä. Suunniteltu tekniikkasukeltajille mutta sopii kaikentasoisille sukeltajille peruskurssilta syvien luolien pohjille. Laitteen suuri näyttö on helppolukuinen ja selkeä. Yksinkertainen käyttöjärjestelmä ja suuret napit tekevät laitteesta helppokäyttöisen kömpelöilläkin hanskoilla.

 

Uusi Bühlmann ZH-l8 ADT MB PMG -dekompressioalgoritmi ottaa huomioon mikrokuplien muodostumisen, mahdolliset dekompressiokaasut ja PDIS-dekompressiopysähdykset. Nykyaikaisimmilla algoritmeilla otat kaiken hyödyn irti Nitrox-kaasuistasi ja saat maksimimäärän turvallista pohja-aikaa.

Tämä sukellustietokone on mielestämme markkinoiden paras valinta ensimmäiseksi sukellustietokoneeksi helpon käytettävyytensä sekä jatkuvan taustavalonsa vuoksi. Aloittelija hyötyy erinomaisista Nitrox-toiminnoista harrastuksen edetessä aina ensimmäisiin dekompressiosukelluksiinsa asti. Tässä vaiheessa tarvitaan jo kahdennettujen laitteistojen tuomaa lisäturvaa, ja luotettavan 2G:n voi kytkeä Bottom timer -moodiin. Bottom timerina laite vastaa ominaisuuksiltaan lähes legendaarikseksi klassikoksi muodostunutta, vaativien sukeltajien ranteesta löytyvää Uwatec Digital 330 -Bottom timeria.

  • Valmistaja: Scubapro
  • Tuotekoodi:
  • Saatavuus: Varastossa
Hinta: 349,00€